top of page
Ieškoti

Vyrų veido oda taip pat nusipelno tinkamo dėmesio

O dabar odė jums, vyrai. Pelnytai, nes atrodo, jog visas grožio pasaulis atsisuko į moterį, o jus paliko tik su viskio stiklu barberio kėdėje. Mes manome, jog jūs nusipelnėte daugiau. Ir tai ne tik veido valymas ar masažas, bet ir reikiamos procedūros bei jūsų veido odai tinkamos priemonės. Su paprastu instruktažu, kad tai netaptų raketos valdymu. Nes jūs taip pat turite teisę į sveiką ir gražią odą.




Vyrų veido odos priežiūros elementorius


Taigi nuo ko pradėti, jeigu niekada neteko rūpintis savo veido oda ir lankytis pas odos priežiūros specialistus? Manoda odos priežiūros klinikos įkūrėja ir odos priežiūros specialistė Monika Launikaitytė-Šilerienė apie vyrų veido odos priežiūrą paprastai:


  • Ryte ir vakare veido odą būtinai nuprauskite tinkamu veido odai prausikliu. Dušo želė, kūno muilas ar šampūnas veido prausimui netinka.

  • Nusiprausus veido odą šiltuoju periodu tepkite drėkinamuoju kremu, šaltuoju – atkuriamuoju.

  • Būtų idealu, jeigu paakius pateptumėte ir paakiams skirtu kremu.

  • Pirmūnai į savo odos priežiūrą taip pat turėtų įtraukti – priemonę su vitaminu c, kuri tepama prieš kremą ryte ir priemonę su retinoliu, kuri tepama vakare, bei apsaugą nuo saulės UV spindulių, kurią reikėtų tepti ne tik keliaujant į paplūdimį, bet ir įprastomis dienomis.


Vyrų odai tinkamus priežiūros produktus rasite čia:


Kokias procedūras pasirinkti, norint turėti sveiką ir gražią odą?


Paraudusi nosis, paberti skruostai ar šerpetojanti kakta dar nė vieno nepapuošė. Bet kaip išsirinkti tinkamas priemones ar procedūras kai jų visa gausybė, o jos dažniausiai jau iš tolo kvepia moteriškais kvepalais, nes visas grožio pasaulis atrodo tik ir sukasi apie jas. „manoda“ odos priežiūros klinikoje dirba net trys odos priežiūros specialistės, kurių viena iš pagrindinių veiklos sričių – vyrų veido odos priežiūra, todėl atvykę čia būsite tikri, jog patekote į tinkamas rankas.


Pirmojo apsilankymo „manoda“ odos priežiūros klinikoje metu, rekomenduojame atlikti veido odos diagnostiką, kurios metu jums bus ne tik įvertinta esama odos būklė, bet ir sudarytas odos priežiūros planas. Todėl žinosite ne tik kokios procedūros, bet ir priemonės padės turėti gražią ir sveiką odą.

Registruotis veido odos diagnostikai ir odos priežiūros plano sudarymui galite telefonu:

+370 (604) 77 122

Kaina – 46 Eur.


Jeigu odos priežiūroje nesate naujokas ir žinote, ko norite, tuomet Treatwell programėlėje galite registruotis „manoda“ specialiai vyrams pritaikytoms procedūroms:


Biologique Recherche EXFOLIANT intensyvi valymo ir drėkinimo procedūra vyrams

- „NoonMAN DermShieldTM“ procedūra vyrams pagal odos poreikius

- „NoonMAN DermShieldTM“ procedūra vyrams pagal odos poreikius su TripleMCH aparatu


Registruotis procedūroms per Treatwell galite čia: https://www.treatwell.lt/salonas/manoda/


Mažos pastangos gali turėti didelius rezultatus. Skyrę savo dienotvarkėje vos keletą minučių per dieną veido odos priežiūrai ir bent kartkartėmis apsilankę pas odos priežiūros specialistus – džiaugsitės sveika ir gražia oda, nes ji taip pat nusipelnė jūsų dėmesio.

 

5 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page